Изработка на уеб сайт с WordPress

Вие сте малък бизнес или искате да развиете такъв онлайн, да се покажете пред вашият град и регион в който се намирате, искате да повишите трафика и обажданията си към вас, повече клиенти и обороти или просто искате да добиете повече популярност и да се покажете на света, като повишите доверието пред вашите клиенти. Да покажете вашите цени, услуги и портфолио, тогава имате нужда от уеб сайт за вашият бизнес.

Разработването на уебсайт за визитка на WordPress в Greenseo гарантира: ясна маркетингова концепция, уникален и добре проектиран дизайн, удобна навигация и архитектура, чист тестван код, както и значителен резерв за развитие за бъдещето.

Какво е сайт за визитка? Това е изчерпателен информационен ресурс за бързо стартиране на бизнес с малък бюджет. Създаването на уебсайт за визитка на WordPress е доста често срещано явление в наши дни. За да определите сами дали си струва да използвате тази система за разработване на сайт от този формат, трябва да разберете нейната цел и структура.

Сайтът за визитки се отличава с малък брой страници, които съдържат всички необходими данни за потребителите и потенциалните клиенти на компанията. Това може да бъде информация за услугите, историята на основаването, формирането и развитието на компанията, основните предимства и отзиви на клиенти и др.

Защо имате нужда от уеб сайт визитка?

Защо уебсайтовете на WordPress са толкова популярни днес? На първо място, защото WordPress е универсален двигател, на който можете да създавате уеб ресурси от всякакъв формат: от лендинга на една страница до големи онлайн магазини.

Благодарение на инсталирането на специални плъгини и разширения е възможно да се предостави на сайта напълно различна квалификация, като се оборудва с нови функции. А това от своя страна ви позволява да увеличите нивото на доходите от ресурса.

Ако говорим конкретно за сайтове за визитки в WordPress, то тук има някои особености. Такъв ресурс лесно ще поддържа имиджа на компанията, а също така ще се превърне в уникален инструмент за привличане на нови клиенти и конструктивна комуникация с тях чрез обратна връзка.

Какво е WordPress?

Това е система, която предлага удобен панел за управление на съдържание с отворен код. Този двигател е свободно достъпен. Позволява ви да използвате голям брой плъгини и модули, които предоставят разширение на функционалността и правят работата с вашия собствен ресурс още по-удобна, ефективна и по-лесна.

Сайтът за визитки, създаден на WordPress, е възможно най-лесен за управление. CMS интерфейсът може да се сравни с обикновена компютърна програма. Има визуален редактор за форматиране на текстове, галерия със снимки, възможност за добавяне на видеоклипове към сайта, закопчаване на бутони за социални мрежи и много други.

Доверете ни се и се свържете с нас за повече информация, цени, консултация при създаването на заданието за вашият уеб сайт, ние ще зададем нужните ни въпроси за да Ви ориентираме от какво имате нужда и да постигнем нужните резултати заедно по вашият проект за онлайн бизнес.